Personlig Træner, Charlotte Rasch

Tlf: 60154416

Prisen for individuel træning

Jeg har ikke en fastsat pris på et længere træningsforløb, da det er individuelt udfra

  • antal uger
  •  1 til 1 træning
  • mindre gruppe på max 4 personer


Mave og ryg øvelse

Jeg har haft Charlotte som personlig træner og haft god succes med dette. Jeg opnåede mine resultater, som gik på at komme i form og tabe mig de rigtige steder. Dette skyldes ikke mindst Charlottes evne til at forstå mine behov, evner og grænser, og hun pressede mig på den helt rigtige måde, som gjorde at træningen blev afholdt med smil på læben, god tone og tilpas hård til at resultaterne hurtigt kunne ses. Jeg vil med glæde anbefale Charlotte som personlig træner til enhver anden der som jeg ønsker at opnå resultater hurtigt og effektivt og ikke er så god til at presse sig selv som det påkræves.”

----Susan Tingaard


Privat

Mit ønske og virke som personlig træner er at lærer dig den korrekte trænings teknik, du får samtidig programmer som du skal træne efter mens vi træner sammen.

Hvis du har smerter i et eller flere led vil du få udleveret ledøvelser, der går ind og nulstiller nervesystemet omkring det pågældende led og dine smerter helt eller delvis forsvinde meget hurtigt.

Øvelserne er sammensat så du får trænet hele kroppen igennem. Jeg træner dig udfra Funktionel trænings princippet, hvilket betyder at du bruger flest mulige led og muskler i hver øvelse. Funktionel træning tager netop udgamgspunkt i, at vi i vores dagligdag hele tiden bruger flere led og muskler på en gang præcis som vores krop er skabt til. Med Funktionel Træning du kan undgå skader og du får samtidig en stærk krop i balance. Med andre ord, så er din succes min succes.

 

1. Konsultation er gratis af varighed på ca. 30 minutter.

En enkel træningstime koster 750,00 kr.

En enkel træningstime med udarbejdelse af et løbe og styrketræningsprogram koster 1000,00 kr.

Ønsker du et træningsforløb er den samlet pris afhængig af antal uger. Det er ligger typisk på 5-10-16 uger.

I et træningforløb indgår:

  • Test af mave og ryg muskulaturen, en løbe test samt en fastsættelse af vægt i forhold til din styrketrænings program
  • Du får ved første møde flere enkle programmer udleveret som består af eks: mave/ryg, led øvelser, selvfølgelig baseret udfra din mål sætning
  • 2. træningstime gennemgår vi dine programmer
  • Hver gang vi træner sammen vil vi gennemgå dine programmer og jeg vil efterfølgende optimere dine programmer
  • Du vil få nøjagtig vejledning i hvor meget du skal træne, antal gange pr uge og hvis det ønskes kostvejledning
  • Afslutning, her gennemgår vi din træning fremadrettet for de følgende måneder

 

Sådan forgår det:

Vi indleder med en samtale, hvor vi tager en snak om hvilke mål du gerne vil opnå i vores træningsperiode. Har du problemer med et eller flere led, vil jeg have det med i min træningsplan for dig. Din træning vil starte med specielle led øvelser, for på den måde at ”nulstille dine led”.
For at jeg kan skræddersy et program til dig, tester jeg blandt andet din mobilitet, styrke øvelser samt foretager en løbetest.

Derefter vil vi sammen gennemgå dine programmer så jeg sikre mig, at du kender og kan udfører øvelserne teknisk korrekt.

Hver trænings pas er på 1 ½ – 2 timer.

Dit træningsprogram vil gennem hele forløbet blive opdateret og ændret så du træner maximalt for at nå dit mål.

Vi vil jævnligt være i kontakt via telefon eller mail, når du træner på egen hånd.
Den sidste dag vil der være en afsluttende samtale.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon eller via mail, jeg vil se frem til at møde og træne med dig.

 

 

 

 


Jeg har trænet med Charlotte Rasch som personlig træner i 10 uger. Og i løbet af de 10 uger har jeg tabt mig 8 kg, 10 cm om hoften og 12 cm om taljen. Yeahhhhhhh

Hun fik lavet et program specielt til mig og mine behov og jeg fik lært alle de rigtige teknikker så jeg kunne udføre øvelserne helt korrekt. Jeg kunne både se og mærke fremgang og især den helt fantastiske interval træning på løbebånd er jeg blevet såååå glad for.

Jeg er fuld af energi og lysten til at træne er her for at blive. Charlotte er virkelig dygtig, positiv, sjov og god til at motivere en. Jeg kan klart anbefale Charlotte Rasch.

---- Susanne Zunic
Lav din egen hjemmeside