Personlig Træner, Charlotte Rasch

Tlf: 60154416

Personlig træning målrettet dine medarbejdere

Anbefaling

”Jeg har gennem flere år gået til behandling, akupunktur, massage og hos forskellige fysioterapeuter pga. daglige hovedpine og smerter i flere af mine led. Alt sammen uden effekt.

Charlotte tilbød at lave et personligt program til mig som kunne afhjælpe mit problem. Jeg fik et let program med forskellige led øvelser, som jeg skulle lave hver dag samt et styrketræningsprogram, som jeg skulle lave mindst tre gange ugenligt.

Allerede efter få uger forsvandt de daglige hovedpiner og ledsmerter. Det har ingen anden behandling formået."

Bettina Christensen


Kontakt mig og sammen finder vi den bedste løsning til jeres medarbejdere.


I følge en rapport udarbejdet af Vidensråd, fremgår det, at skader og sygdomme på muskler og led er årsag til 25% af alle langtidssygdomme over 8 uger på arbejdspladsen.I følge Vidensråds studier, vil fysisk træning på arbejdspladsen som behandling og forbyggelse af smerter i ryg,skulder og nakke mindske den høje sygdoms procent. Læs mere på vidensraad.dk

Vores arbejdsliv har ofte ensidige bevægelser og arbejds-stillinger, der kan give slidskader med øget sygefravær til følge. Heldigvis er det nemt at forbygge og forbedre sådanne arbejdsskader og med effeltiv træning er det muligt at fjerne smerter og øge muskelmassen, hvilket giver et bedre krops funktionalitet og mere energi hos den enkelte, samt nedsætter den enkelte medarbejders sygefravær.

Ønsker du som virksomhed at ændre på jeres sygefravær, har jeg løsningen. 

At have en personlig træner i jeres virksomhed, i længere eller kortere tid, kan ved lette led og muskulære øvelser hjælpe til at dine medarbejder føler velvære og mindsker risiko for skader. 

Det er et faktum at skader på led og muskler er et stigende problem og er en af de hyppigste årsager til langtidssygefravær. Dette er gælden indenfor alle brancher.


Firmaaftale:

 • Gruppe træning
 • Træning 1-1 kan være som en samlet opgave i forskellige versioner
 • Konsulent opgaver
 • Bootcamp
 • Cardio, styrke- og udholdenhedstræning
 • Speciel mave- og rygprogram
 • Z-Health (ledtræning/øvelser)

Arbejdsopgaver kan være af kortere eller længere forløb og der er ikke krav om hvor mange medarbejder der købes træning til.

Det vigtigste er, at jeg sørger for en effektiv træning og en 100% kontinuitet.

Har du lyst til at hører mere, kommer  jeg gerne forbi til en snak hos jer for at finde en løsning på, hvordan jeg kan hjælpe jer. 

Har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig.

Konsulentopgaver

 • Varetagelse af medarbejdernes heldbred og vurdering af træningsprocessen for hvert enkel
 • Observation af arbejdsredskaber og brugen af dem for at undgå arbejdsskader
 • Ud fra individuelle samtaler og spørgeskema undersøgelser, ser jeg hvilken type træning hver enkel medarbejder har brug for
 • Ligeledes tilrettelægges en træning session for grupper udfra spørgeskema som hver enkel medarbejder kort skal besvare