Personlig Træner, Charlotte Rasch

Tlf: 60154416

Vejen frem til sundere led!

 

Vejen frem til sundere led!

 

 

Jeg elsker muskler, så er det sagt! Synes faktisk at muskler er og kan være et helt kunstværk, hvis de trænes rigtigt.

Jeg har trænet hele mit liv i en eller anden form og har via min første uddannelse indenfor dans og gymnastik stort set altid undervist i større eller mindre grad. Jeg har siden 2013 arbejdet som personlig træner og jeg elsker det.

Men egentlig skal denne blog ikke handle så meget om mig og mine bedrifter, men mere omkring min hjertesag – det handler meget simpelt om vores led. I Danmark ( og nok i resten af verden) glemmer vi vores led i vores hverdag, når vi skal træne, på arbejdet og ikke mindst når vi er hjemme.

Men kun lige til det er for sent! Og smerten melder sig.

Først er det pæne påmindelser fra vores lille hjerne, om at ”det du gør er ikke godt for mig.”

De fleste af os ignorerer det og tænker ”nå, det går nok snart væk.”

Men det gør det ikke (altså smerten), hvis du vel og mærket forsætter med at påvirke det gældende led negativt, vores krop husker og inden du får set dig om, er det blevet til en mere varig smerte og dermed også en smerte som i sidste ende kan være sværere at blive kvit med.

Som jeg ser det, træner vi enten for meget, forkert (øvelserne bliver ikke udført teknisk korrekt) eller som sidste mulighed – træner vi slet ikke.

Vores kære led skal holde et langt liv !

Før i tiden døde vi langt tidligere end i dag, og derfor er det netop ekstra vigtigt, at vi passer godt på dem.

Vi lever i en travl verden, hvor udviklingen hele tiden er i proces. Vi skal alle præsterer mere, arbejde flere timer og have vores privatliv til at hænge sammen.


Derfor mener jeg, at virksomheder og mindre firmaer burde satse lidt mere på at have en træner tilknyttet deres business. Der bliver brugt mange penge på sundhedsforsikringer, hvilket er en god forsikring, da den dækker flere behandlingsformer udover skadebehandling hos fysioterapeut og kiropraktor, men som virksomhed kan man ved en effektiv træner/konsulent reducerer op til 25% af langtids sygemeldninger ( der er skade relateret), ved at være på forkant og forbygge.

Det handler om at bruge nogle lette og simple øvelser, der kan udføres på arbejdet, uden det går ud over effektiv arbejdstid, og hvis muligheden foreligger kan et individuelt trænings skema til medarbejderne udformes så skader kan blive undgået.

Så her er en opfordring til jer, brug gerne de sidste kroner på en effektiv træningslære, resultaterne vil hurtigt mærkes.
Lav din egen hjemmeside