Personlig Træner, Charlotte Rasch

Tlf: 60154416

Effektiv vej til en smertefri hverdag


Led træning / Z-health

HAR DU SMERTER I ET ELLER FLERE LED, SÅ ER DER HJÆLP AT HENTE HOS MIG.


Der har aldrig været så stor fokus på træning, kost og velvære som i disse år……og alligevel får flere skader og problemer med deres led. “Skræmmende” kan man vel godt sige!

Hvad er Funktionel træning?

Funktionel træning tager udgangspunkt i øvelser ift. de bevægelser vi hver dag skal være i stand til at udføre, ex noget så simpelt som at rejse og sætte os på en stol, trække og skubbe. Funktioneltræning er en fantastisk træningsmetode, hvor du bruger mange muskler og led bare ved en øvelse. Ved at træne på denne måde får du hurtigt fantastiske resultater.

Hvad betyder Z-Health? / Led og smerter

Kort fortalt går princippet ud på, at nervesystemet hele tiden vurderer i hvilken grad dine bevægelser udgør en trussel (det der ikke er hensigtsmæssigt for dig). Ved en ubalance og uhensigtsmæssigt bevægelsesmønstre skabes der smerte, som skal få os til at stoppe op og forsøge at ændre på det. Det kan dog være svært, hvis vi ikke ved hvordan. Dette kan ændres med nogle få og lette øvelser. Øvelserne kan anvendes af alle med og uden smerte, de giver en bedre og større bevægelsesramme og i sidste ende færre sygedage.

Lad mig give et eksempel:

Når vi sidder foroverbøjet med bøjet nakke og hagen fremskudt over længere tid og hver dag, vil det give en ubalance i leddet, fordi de to led flader ikke ligger korrekt ovenpå hinanden.

Jeg træner mine klienter på Amager, men alt er stort set muligt. Ønsker du at træne hvor du bor, enten hjemme eller i dit træningscenter nær dig, er det også en mulighed.

Den første konsultation er gratis af en varighed på ca. 30 min.


Ring til mig på: +45 60154416
Ring nu!